Hicham Elgaoui is een kickbokser en K-1-vechter. Als middengewicht staat hij 8e op de wereldranglijst van de Combat Press. Sinds een aantal jaren runt Hicham samen met zijn broer Ossama de gym Fighting Talents in Den Bosch.

Hicham Elgaoui begon op 21-jarige leeftijd met kickboksen. Na drie maanden vocht Hicham al zijn eerste wedstrijd in de N-klasse die hij als winnaar afsloot. Hij kreeg de smaak te pakken en trainde hard door. Na zijn tweede winst in de N-klasse, mocht Hicham naar de C-klasse. Na zeven C -klasse partijen tien B-klasse partijen – die hij allemaal won – stroomde hij door naar de A-klasse. Op 2 november 2019 vocht Hicham zijn laatste wedstrijd die hij in de derde ronde op TKO wist te winnen. Na deze wedstrijd besloot hij om zijn handschoenen op te hangen. Hij kijkt terug op een zeer geslaagde carrière, waar hij overal ter wereld heeft gevochten en waarin hij 5 wereldtitels won.

Gedurende zijn carrière ontstond de interesse om les te geven en zijn kennis over te dragen aan jongeren. In 2009 begon hij samen met zijn broer Ossama Elgaoui met lesgeven in diverse gymzalen in Den Bosch. Ze kregen snel door dat jongeren hun trainingen enthousiast opvingen en technisch beter werden. Toen enkele leerlingen wedstrijden wilden vechten is Fighting Talents geboren. Nu zoveel jaar verder is Fighting Talents een begrip in de kickbokswereld. Er wordt met succes overal ter wereld en bij de grootste organisaties wedstrijden gevochten.